Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Bouwadvies de Braal aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie.
Schade onstaan bij of door gebruik van de website, kan op geen enkele wijze voor rekening van Bouwadvies de Braal komen. Bouwadvies de Braal heeft het recht om de informatie op deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. Andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit deze website zijn niet door Bouwadvies de Braal gecontroleerd of goedgekeurd. Bouwadvies de Braal aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites van derden.

Bouwadvies de Braal 2020. Alle rechten voorbehouden.

Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Bouwadvies de Braal worden gekopieerd, opgeslagen in een gegevensbestand of openbaar gemaakt of op enigerlei wijze worden verveelvuldigd.

Referenties

Henk Koopman
Dankzij het duidelijke energiebesparingsadvies van Ad Energielabels kunnen wij ons kantoorgebouw aanpassen aan de voorwaarden voor energielabel C.
Arjan Dekker
Prima afhandeling van de aanvragen voor zowel de verkoop- als de aankoop woning. Vriendelijk advies en snelle reactie.
K.Oopmeester
Ab heeft ons snel en netjes geholpen bij verkrijgen van een energielabel voor ons nieuwe huis
S. Bruggeman
Ab heeft ons bedrijfspand voorzien van een energielabel. Hij werkt netjes en secuur en geeft meteen een aantal goede tips om energie te besparen!

Wie ben ik?

Ik ben Ab Dieleman, uw partner op het gebied van energielabels. Sinds lange tijd ben ik actief in de markt van energiebesparing en vanuit deze interesse heb ik me gespecialiseerd in energielabels. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring in het labelen van utiliteitspanden (EPA-U) en woningen (EPA-W) en het maken van energie-adviezen voor woningen en bedrijfspanden. AD Energielabels staat garant voor correcte energielabels.

Ab Dieleman